Leerlingen

U-Talent biedt havo- en vwo-leerlingen de mogelijkheid hun potentie te ontdekken en ontwikkelen. Als leerling kan je activiteiten volgen op de universiteit of hogeschool om in bepaalde onderwerpen te duiken, vaardigheden op te doen, onderzoek te ervaren en kennis te maken met het hoger onderwijs. Ontdek wat jij allemaal kan!

Wie, wat & waar

U-Talent heeft activiteiten voor leerlingen in de onder- en bovenbouw van het havo en vwo. We hebben langlopende programma’s en 1- of 2-daagse activiteiten zoals masterclasses (bovenbouw) en campusdagen (onderbouw).

De activiteiten zijn voor alle leerlingen die gemotiveerd zijn om mee te doen en iets extra’s willen doen. Je vindt extra uitdaging en verdieping rondom verschillende onderwerpen. Ook kan meedoen je helpen met profielkeuze, studieoriëntatie of je profielwerkstuk.

De meeste activiteiten vinden plaats op de campus en in de gebouwen van de universiteit of hogeschool. Een mooie gelegenheid om een beter beeld te krijgen hoe het er aan toegaat op de universiteit of hogeschool!

We hebben activiteiten die alleen beschikbaar zijn voor leerlingen van partnerscholen, maar ook open aanbod (zie hieronder).

Kijk voor meer details over de verschillende activiteiten en programma’s op de pagina’s in het submenu. Voor een overzicht van alle activiteiten, bekijk je onze agenda.

Filter in de agenda per periode, vak, interessegebied of type activiteit.

Open aanbod

Sommige activiteiten van U-Talent zijn alleen beschikbaar voor leerlingen van onze partnerscholen. Echter, veel van onze activiteiten zijn open voor iedereen!

Zit je niet op een U-Talent school maar wil je meedoen? Kijk dan naar het ”open” aanbod. Onderaan de activiteit zie je een specifieke link naar een inschrijfformulier.