Onderbouwactiviteiten

Voor onderbouwleerlingen van havo en vwo zijn er meerdere typen activiteiten, rondom verschillend onderwerpen. Er zit vast iets voor jou bij!

  • Wil je voor een dag een bepaald onderwerp in duiken? Kijk dan naar de verschillende campusdagen.
  • Heb je interesse in robotica? Dan zijn de First Lego League Oefenwedstrijden of ”Robot in a Day” jouw ding.
  • Zit je in de 3e klas en ben je je aan het oriënteren op profielkeuze? Kom naar Make Your Future; een dag waar je de kans krijgt om een kijkje te nemen op de Hogeschool Utrecht bij verschillende bèta-studierichtingen. Zit je in 4 mavo en overweeg je over te stappen naar de havo? Dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom om je via Make Your Future te oriënteren op de mogelijkheden van een bèta-profiel!

De agenda geeft je altijd een actueel overzicht van de aankomende activiteiten. Filter op jouw klas en eventueel interesses.

Interesse in het College of de Academy?

Zit je in de onderbouw maar denk je er nu al over om het College of Bèta Academy programma te volgen? Of gewoon nieuwsgierig en wil je een inkijkje in hoe dat zal zijn?

We hebben voorbereidende activiteiten* voor deze twee langlopende programma’s:

  • Blik op U-Talent College: tijdens deze voorlichtingsdag kun je meer te weten komen over het U-Talent College
  • 3 vwo-moduledag: een dag waarop je naar de campus komt en praktisch aan de slag gaat. Je kan kiezen uit onderwerpen zoals ziekenhuisbacteriën, wiskunde en architectuur of software.

*Deze activiteiten zijn alleen voor Ambitiescholen