Langlopende programma’s

Bij U-Talent kan je enkele langlopende programma’s volgen, afhankelijk van jouw interesse.

  • GirlsClub WIN (2/3 vwo): 1-jarig programma over wiskunde, natuurkunde en informatica. Je maakt kennis met (vrouwelijke) wetenschappers en studentes in een positieve en veilige omgeving voor meiden.
  • U-Talent University Pioneers (4/5/6 vwo): 3-jarig programma voor vwo-leerlingen waarvan de ouders niet hebben gestudeerd aan een universiteit of hogeschool (in Nederland). Je maakt kennis met het hoger onderwijs en krijgt een goede voorbereiding op wat studeren is (inclusief studie oriëntatie)
  • U-Talent College (4/5 havo): 2-jarig programma voor havo-leerlingen met interesse in bèta en techniek. Je volgt masterclasses aan de Hogeschool Utrecht en gaat aan de slag met een groepsproject.
  • U-Talent Academy (5/6 vwo): 2-jarig excellentie programma voor getalenteerde vwo-leerlingen met interesse in bèta vakken. Je volgt een intensief wetenschappelijk programma op de Universiteit en werkt aan een thesisproject.
  • U-Talent Alfa-academie (5 vwo): 1-jarig programma voor vwo-leerlingen met interesse in talen. Je gaat aan de slag met literatuur, gesproken taal en cultuur bij de opleidingen in talen en culturen van de Universiteit Utrecht.