Activiteiten

Bouw je droomhuis

Velen dromen van een mooi huis, maar er is niet veel grond beschikbaar in Nederland. Bovendien zijn mensen zich steeds bewuster van de klimaatsveranderingen, en willen daarom in een milieuvriendelijk huis wonen. Een villa is misschien niet voor iedereen haalbaar, maar met de huidige technologie kan er steeds meer.

Vind je het leuk om je eigen woning te ontwerpen in de huidige tijd? In deze masterclass ga je een 3D model maken van je eigen duurzame droomhuis met een speciaal 3D-programma. Je ontwerpt je droomhuis, dat op een dichtbebouwde locatie in een digitale omgeving staat. Om de klimaatveranderingen tegen te gaan, ga je op zoek naar manieren om je droomhuis duurzaam en milieuvriendelijk te maken. Vervolgens ga je samen met andere leerlingen een droombuurt ontwerpen met je huis als “Lego”-blokje. Daarna ontwerp je samen een duurzame wijk.

Deze masterclass is voor leerlingen uit havo 4/5 die interesse hebben in de gebouwde omgeving.

Praktische informatie

Niveau:
4 havo 5 havo
Data:
vrijdag 23 maart 2018 van 9.30 - 16.00 uur
Locatie:
Science Park de Uithof, Utrecht
Partnerschap:
Ambitie Connectie Open
Prijs:
€30,- voor een eendaagse masterclass exclusief lunch, gratis voor leerlingen van partnerscholen (zie de voorwaarden bij inschrijven)

Inschrijven

Voor leerlingen van U-Talent Connectie en Ambitie partnerscholen is de deelname gratis. Neem om je aan te melden contact op met de U-Talent coördinator op jouw school. Als je wordt geplaatst, is de deelname gratis.
Ben je geen leerling van een U-Talent partnerschool of ben je niet aangemeld door de U-Talent-coördinator van jouw school maar wil je wel deelnemen? Dan schrijf je je in via het volgende inschrijfformulier.

Terug naar het overzicht