Nieuws

9 april 2018

Wetenschap en technologie in de klas: bijeenkomst 30 mei 2018

logowebsitepbt-wt_in_de_klasWil jij als schoolleider, (toekomstig) leraar of techniekcoördinator blijvend innoveren in de klas met wetenschap en technologie? Kom op 30 mei a.s. naar de bijeenkomst Fundering van Innovatie in Arnhem. Ga aan de slag met de succesformule voor innovatie die door start-ups wordt gebruikt (en werd vertaald voor het onderwijs) en ontdek hoe je innovatie kan verankeren in jouw school.

Scholen worden uitgedaagd tot innovatie in het onderwijs met aandacht voor wetenschap en technologie. Steeds meer scholen gaan ermee aan de slag. Deze voorlopers op het gebied van innovatief onderwijs zijn vaak een inspiratie voor anderen, maar hoe weet je als voorloper of je zelf nog de juiste koers vaart? En hoe veranker je innovatie in de school? Speciaal voor voorlopers die aan de slag gingen met wetenschap en technologie in de klas organiseert PBT samen met de regionale netwerken een inspiratiebijeenkomst om vooral innovatief te blijven en voorop te blijven lopen.

Op woensdagmiddag 30 mei a.s. dalen we af naar de fundering van innovatie in de Historische kelders van Arnhem. Deze bijeenkomst is kosteloos bij te wonen voor alle innovatieve leerkrachten, schoolleiders, techniek-coördinatoren en overige onderwijsprofessionals die innovatie willen borgen op hun school en die graag kritisch blijven kijken naar hun eigen werkwijze en nieuwe mogelijkheden.

Wanneer: Woensdag 30 mei 2018
Tijd: 16:00 uur – 19:00 uur
Waar: Historische Kelders, Oude Oeverstraat 4, 6811 JX Arnhem
Voor wie: innovatieve leerkrachten, schoolleiders, techniek-coördinatoren en overige onderwijsprofessionals

Bekijk het volledige programma en meld je snel aan.

Deelname is kosteloos maar niet vrijblijvend. Het aantal plaatsen (60) is beperkt dus wees er snel bij. Aanmelden kan tot 10 mei a.s. Plaatsing geschied op volgorde van aanmelding.