Informatie voor ouders

U-Talent biedt havo- en vwo-leerlingen unieke mogelijkheden om zich te verdiepen en te verrijken. Leerlingen komen naar de Universiteit Utrecht of de Hogeschool Utrecht voor activiteiten die hen vergezichten en toepassingen laten zien van de bètavakken.

U-Talent College

De Hogeschool Utrecht biedt in samenwerking met U-Talent partnerscholen het U-Talent College aan. Het U-Talent College is een uitdagend onderwijsprogramma voor 4 en 5 havo-leerlingen. Klik in linkermenu voor meer informatie over het U-Talent College.

U-Talent Academy

Voor leerlingen uit 5 en 6 vwo biedt de Universiteit Utrecht biedt in samenwerking met partnerscholen een uitdagend onderwijsprogramma: de U-Talent Academy. Klik in het linkermenu voor meer informatie over de U-Talent Academy.

Andere activiteiten

U-Talent biedt activiteiten aan voor havo- en vwo-leerlingen van de brugklas tot en met de bovenbouw. Er is bijvoorbeeld een programma over ‘Red het regenwoud’ voor de brugklas, een dagprogramma of kijkavond bij Sonnenborgh en masterclasses voor havo- en vwo-bovenbouw. Bekijk alle activiteiten.