Nieuws

25 januari 2019

Vijf U-Talent scholen ontvangen predicaat Excellente School

Op maandag 21 januari 2019 werd het predicaat Excellent School uitgereikt op scholen door heel Nederland. Vier van de U-Talent partnerscholen worden nu excellente school op havo of vwo niveau: Het Cals College, Farel College, O.R.S. Lek en Linge en het Stedelijk Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt. Het Utrechts Stedelijk Gymnasium kreeg het predicaat opnieuw, in 2015 werden zij voor het eerst een Excellente School.

Wij feliciteren deze scholen met hun welverdiende predicaat! Hiermee komt het totaal aantal excellente scholen binnen het U-Talent netwerk op zeven: de SG Huizermaat en het Herman Jordan Montessori Lyceum Utrecht kregen al in respectievelijk 2017 en 2016 het predicaat.

De afgelopen drie jaar hebben 110 VO-schoolafdelingen in Nederland het predicaat Excellent mogen ontvangen. Hierbij ging het om 38 havo/vwo-afdelingen, waarvan tien schoolafdelingen van U-Talent partnerscholen zijn. Bovendien hebben het Cals College, het Farel College en de SG Huizermaat het predicaat voor zowel hun havo- als vwo-afdeling.

Bekijk alle U-Talent partnerscholen