U-Talent

24 augustus 2022

Vacature Student Assistent Masterclasses

Student-assistent U-Talent masterclasses  

(2 dagdelen per week) 

Binnen U-Talent werken de UU, de HU en zo’n 50 VO-scholen in de regio Utrecht aan het versterken van het onderwijs in het VO en het verbeteren van de aansluiting tussen het VO en het HO.
 We organiseren diverse activiteiten voor havo/vwo-leerlingen en hun docenten, waaronder masterclasses. Masterclasses zijn 1- of 2-daagse programma’s voor bovenbouw havo/vwo-leerlingen. De leerlingen gaan gedurende een masterclass diep op een bepaald onderwerp in en volgen (werk)colleges, doen practica en krijgen rondleidingen. We organiseren masterclasses rondom alle verschillende vakgebieden: alfa, bèta en gamma.  


Wat houdt de baan in?
 

We zijn op zoek naar een vaste student-assistent voor het bèta-team van U-Talent. Je komt 1 dag per week bij ons werken. Bij voorkeur verdeel je jouw uren over twee dagen: de maandag of dinsdag en de donderdag of vrijdagochtend. De precieze startdatum is bespreekbaar, maar bij voorkeur 1 oktober. We zoeken iemand die het gehele komende studiejaar (2022/2023) bij ons kan blijven werken. En bij wederzijdse tevredenheid wellicht nog langer kan blijven. 

 Als student-assistent voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor U-Talent, met name op het gebied van de bètamasterclasses. Het gaat vooral om de administratie, communicatie (bijv. informatiemails versturen) en de praktische ondersteuning (bijv. Materiaal klaarzetten en certificaten maken). Daarnaast lever je wisselende bijdragen aan onze andere activiteiten, zoals het maken van inschrijfformulieren, het indelen van leerlingen of het meehelpen bij onze jaarlijkse U-Talent Conferentie. Je werkt nauw samen met projectmedewerkers.  


Jouw profiel 

Wij zoeken jou als je het volgende meebrengt: 

  • Je bent nauwkeurig en proactief.  
  • Je kunt nette mails schrijven (in het Nederlands) naar onze docenten en hun leerlingen en weet daarbij de juiste toon te kiezen.  
  • Je kunt goed planmatig werken en daarbij het overzicht bewaren, ook als je tegelijkertijd bezig bent met zes masterclasses.  
  • Je bent handig met Excel en Word. 
  • Je kunt goed in een team functioneren en geeft het tijdig aan als er problemen zijn.  
  • Je houdt van duidelijke procedures, maar past je ook snel aan veranderingen aan. 

 Het is een pré als je: 

  • Affiniteit hebt met bèta en techniek, met vernieuwend bèta-onderwijs en met de aansluiting tussen VO en HO; 
  • Al weet hoe je kan werken met mailmerge in Word/Excel; 
  • Ervaring hebt met WordPress, Formdesk en Qualtrics. 


Aanbod en solliciteren 

Wij bieden een tijdelijke aanstelling als student-assistent, te beginnen voor 2 maanden. Als het van beide kanten goed bevalt, volgt een (tijdelijke) verlenging. 

Je kunt tot en met woensdag 14 september solliciteren door te mailen naar u-talent@uu.nl. Stuur daarbij je cv mee en een motivatiebrief van maximaal 1 A4. De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 22 september. 


Meer informatie? 

Meer informatie over U-Talent vind je op onze website: www.u-talent.nl 

Voor meer informatie over deze bijbaan kun je contact opnemen met Marjolein Gelauff, projectleider bij U-Talent, via m.n.a.gelauff@uu.nl.