Vacature: student-assistent U-Talent (1 dag per week)

Binnen U-Talent werken de UU, de HU en bijna 50 VO-scholen in de regio Utrecht aan het versterken van het onderwijs in het VO en het verbeteren van de aansluiting tussen het VO en het HO.

We organiseren diverse activiteiten voor havo/vwo-leerlingen en hun docenten. Bij deze functie richt je je op de docenten: voor hen organiseren we docentennetwerken, losse trainingen en workshops en een jaarlijkse conferentie. We richten ons vooral op bèta-docenten.

Wat houdt de baan in?
We zijn op zoek naar een vaste student-assistent voor het bèta-team van U-Talent. Je komt 1 dag per week bij ons te werken. Bij voorkeur verdeel je je uren over twee dagen: bijvoorbeeld de maandag- of dinsdag- en de donderdag- of vrijdagochtend. De precieze startdatum is bespreekbaar, maar liefst half augustus. Bij voorkeur nemen we iemand aan die het gehele komende studiejaar (2020/2021) bij ons kan blijven werken.

Als student-assistent voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor U-Talent, met name op het gebied van het docentenprogramma. Het gaat vooral om de administratie (bijv. informatiemails versturen) en de praktische ondersteuning (bijv. certificaten maken). Daarnaast lever je wisselende bijdragen aan onze andere activiteiten, zoals het maken van inschrijfformulieren, het indelen van leerlingen of het meehelpen bij onze conferentie. Je werkt nauw samen met onze projectleider (Margreet Pieper) en projectmanager (Ragna Senf).

Jouw profiel
Je bent nauwkeurig en proactief. Je kunt nette mails schrijven (in het Nederlands) naar onze docenten en hun leerlingen en weet daarbij de juiste toon aan te slaan. Je kunt goed planmatig werken en daarbij het overzicht bewaren, ook als je tegelijkertijd bezig bent met verschillende docentactiviteiten. Je bent handig met Excel en Word of je kunt dit snel oppikken. Je kunt goed in een team functioneren en geeft het tijdig aan als er problemen zijn. Je houdt van duidelijke procedures, maar past je ook snel aan veranderingen aan.

Het is een pré als je:

  • Affiniteit hebt met bèta en techniek, met vernieuwend bèta-onderwijs en met de aansluiting tussen VO en HO;
  • Al weet hoe je kan werken met mailmerge in Word/Excel;
  • Ervaring hebt met WordPress.

Aanbod en solliciteren
Wij bieden een tijdelijke aanstelling, te beginnen voor 2 maanden. Als het van beide kanten goed bevalt, volgt een (tijdelijke) verlenging.
Je kunt solliciteren door te mailen naar u-talent@uu.nl. Stuur daarbij je cv mee en een motivatiebrief van maximaal 1 A4.

Meer informatie?
Meer informatie over U-Talent vind je op onze website: www.u-talent.nl.
Voor meer informatie over deze bijbaan kun je contact opnemen met Ragna Senf (projectmanager U-Talent) via r.senf@uu.nl.