U-Talent

2 februari 2020

LOF-regiolab: Robotica, programmeren en maakonderwijs

Ben jij als docent bezig met robotica, programmeren of maakonderwijs? Of heb je hiervoor belangstelling? Meld je dan aan voor het LOF-regiolab op 17 maart van 16.00 uur tot 19.00 op partnerschool het St. Bonifatiuscollege in Utrecht. Daar ontmoet je collega’s met wie je inspiratie kunt opdoen voor nieuwe vormen van onderwijs. Je kunt je eigen lesactiviteiten en projecten uitwisselen met anderen, je kunt gaan samenwerken of je kunt je aansluiten bij een nieuw netwerk rond een van deze thema’s.

Waarom dit LOF-regiolab
Het onderwijs van de toekomst draait om inventiviteit en inspiratie! Robotica, programmeren en maakonderwijs zijn nieuwe vormen van onderwijs waarbij inventiviteit een belangrijke rol speelt. Maar die toekomst komt niet vanzelf, want hoe geef je les in inspiratie? Hoe ontwikkel je een lesprogramma rond thema’s waarbij inventiviteit echt centraal staat? Dat kun je ontdekken op dit regiolab.

Waar en wanneer
Drie docenten van het St. Bonifatiuscollege (Kees Hooyman, Carolien Kootwijk en Jan de Geus) organiseren het LOF-regiolab op dinsdag 17 maart van 16.00 – 19.00 uur op het St. Bonifatiuscollege in Utrecht.

Lees meer en meld je snel aan via LOF(aanmelden niet meer mogelijk).