U-Talent

17 augustus 2018

CLV leerlingen winnen Hannover Messe Vlog wedstrijd

hannover messe 2018Tijdens de Hannover Messe excursie, afgelopen 23 en 24 april, hebben groepjes scholieren vlogs van maximaal 3 minuten gemaakt. Ze bezochten hiervoor minimaal 5 bedrijven met verschillende innovaties, technologieën en/of grensverleggende producten die hun belangstelling wekten. Ze bekeken de stands, stelden vragen en maakten videobeelden.

Uit alle binnengekomen vlogs kon er natuurlijk maar ééntje winnen. De jury heeft de vlog van U-Talent partnerschool het Christelijk Lyceum Veenendaal als winnaar gekozen, omdat de vlog erg origineel en enthousiast was. Daarnaast heeft deze groep zelf geprobeerd een innovatie te beschrijven en hebben ze veel bedrijven in de vlog laten zien. Ook waren de vooraf bedachte vragen erg duidelijk. De winnende groep mocht zelf kiezen uit een prijs en dit zijn entree tickets inclusief reis naar de Efteling geworden!

vlog clv hannover messeCLV leerlingen aan het woord: We zijn teruggekomen van een druk maar heel leuk bezoek aan de Hannover Messe! We hebben onder andere een rondleiding gehad door het Nanolab op de campus in Twente, de lezing bijgewoond van meneer Feringa en de structuur van kiwipudding onderzocht. ’s Avonds eerst Chinees, daarna tijd voor beachvolley en salsadansen! Na gemiddeld 2 uren slaap in een gymzaal met 500 andere leerlingen zijn we de volgende dag vroeg vertrokken naar de beurs. Het panel bijgewoond van prins Constantijn, en vervolgens zijn we losgelaten op de enorme Messe! Robots, lichtzwaarden en auto’s… alles staat op de film!

vlog u-talent leerlingen hannover messeVlog 2 is ook gemaakt door U-Talent Academy leerlingen!

Bekijk snel de top 3 beste vlogs