U-Talent

3 april 2018

Stemmen voor subsidie Leaphy

LeaphyOlivier van Beekum van het Corderius College heeft al een aantal jaren een peer2peer instruction project, waarbij leerlingen van het Corderius roboticalessen verzorgen op basisscholen in de buurt. Ze doen dat met behulp van een zelf ontworpen autootje: de Leaphy. Deze autootjes doen qua functionaliteit niet onder voor bekende commerciële robot-auto’s, maar dat voor een fractie van de kosten.

Olivier van Beekum dingt nu mee naar een subsidie van VOOR om alle U-Talentscholen een set van deze auto’s te geven en te helpen met het opzetten van een soortgelijk peer2peer instructiemodel richting basisscholen. Om de subsidie te krijgen, heeft hij stemmen nodig. Je kunt stemmen via Facebook en via LinkedIn.

Stemmen kan via: http://www.voor.nl/voorbeeld-projecten

Het project heet: Robotica voor iedere leerling van Stichting Leaphy