U-Talent

3 juli 2017

Robotproject Boni naar Hongarije

Het robotproject van partnerschool Boni van 4/5-havo bij natuurkunde is opgenomen in de nationale delegatie op het Science on Stage Festival dat van 29 juni tot 2 juli 2017 wordt gehouden in Debrecen, Hongarije.  Aan dit festival doen zo’n vijfhonderd docenten uit 30 landen mee, waarbij elk land nieuwe en innovatieve projecten presenteert.

robotproject Boni

Het robotproject van het Boni, dat al eerder een prijs heeft gewonnen bij U-Talent, is geselecteerd voor de nationale delegatie vanwege de manier waarop robotic engineering (ontwerpen en programmeren) een plek heeft gekregen binnen een van de ‘normale’ vakken. Door het robotproject krijgen alle leerlingen bij natuurkunde de kans om hun talenten op dit gebied te ontdekken.

artikel en afbeelding van het Boni