8 november 2021

Save the date: U-Talent conferentie 12 april 2022

We zijn onzettend verheugd om te kunnen mededelen dat we dit jaar weer een conferentie hopen te organiseren! Afhankelijk van de mogelijkheden rondom de coronamaatregelen vindt op dinsdag 12 april 2022 de jaarlijkse U-Talent conferentie plaats voor alfa-, bèta- en gamma-docenten.

Het wordt een conferentie vol inspirerende workshops en de mogelijkheid om elkaar weer te zien, te spreken en kennis en ervaringen uit te wisselen.

Omdat wij afhankelijk zijn van de ontwikkelingen rondom de coronaregels is het programma nog niet bekend. Zodra we meer weten zullen we de updates hier op de website plaatsen. Tot die tijd: save the date, en hopelijk tot dinsdag 12 april 2022 op de conferentie!

Kijk voor meer informatie op de pagina van de conferentie.