12 april 2021

Mathematical Summer in Paris 2021 (EN) | online

Mathematical Summer in Paris 2021De ‘Mathematical Summer in Paris’ summer school vindt dit jaar online plaats van 5 tot 9 juli 2021. Het evenement brengt jongeren tussen de 16 en 20 jaar bijeen die gepassioneerd zijn over wiskunde en geeft hen de mogelijkheid om de vele facetten ervan te ontdekken. Jongeren krijgen lezingen van wiskundigen over gevarieerde onderwerpen zoals cryptografie, data analyse, combinatieleer en geometrie. Ook zullen er activiteiten zijn rondom het oplossen van wiskundige problemen.

Deelname en meer informatie
Deelname is volledig online en vrij van kosten. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 mei 2021, 11:59.
Let wel, alle lessen en activiteiten worden in het Engels gegeven.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de Mathematical Summer in Paris website.