U-Talent

16 maart 2021

Studenten schieten examenleerlingen te hulp

Binnen het project Student op school zetten wij al het hele schooljaar studenten in op onze partnerscholen. Om docenten te ondersteunen bij hun online lessen, om leerlingen te helpen met het eigen maken van gemiste stof en om te assisteren bij schoolprojecten. Vandaag verscheen een mooi interview in het Algemeen Dagblad met een van onze studenten die online wiskunde bijles geeft op het Minkema College in Woerden.

Daarnaast is er vandaag aandacht in het nieuws voor het landelijke project Studenteninzetopschool.nl, waarmee wij een platform bieden om er samen voor te zorgen dat alle examenleerlingen dit jaar hun examen halen. Studenten van universiteiten en hogescholen in het hele land staan klaar om examentraining en bijles te geven in alle schoolvakken.

Wil jij als school ook ondersteuning voor jouw examenleerlingen?
Klik hier om je aan te melden. Wij koppelen dan studenten aan jouw school.

Ben je student en wil je ook je steentje bijdragen voor de examenleerlingen?
Klik hier om je aan te melden.