U-Talent

11 februari 2021

Online Open Dagen | UU en HU

Open Dagen UU en HUEen studie kiezen is best lastig. Om aankomende studenten op weg te helpen organiseren de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht binnenkort online Open Dagen. De evenementen bieden studievoorlichting, maar ook virtuele rondleidingen door de gebouwen, voorlichting over lid worden van studenten(sport)verenigingen en de mogelijkheid om in contact te komen met andere studenten, docenten en studieadviseurs.

Universiteit Utrecht | Bachelor Open Dag op zaterdag 13 maart
Om de sfeer van de universiteit te proeven en de bacheloropleidingen te ontdekken organiseert Universiteit Utrecht op zaterdag 13 maart de Bachelor Open Dagen. De universiteit organiseert studievoorlichtingen en minicolleges. Aankomende studenten kunnen al hun vragen over opleidingen, studiekeuze en het Utrechtse studentenleven live in de chats delen. Daarnaast kan er kennis worden gemaakt met het veelzijdige aanbod van studenten(sport)verenigingen in Utrecht.
Meer weten

Hogeschool Utrecht | Open Dagen van 23 februari t/m 30 april
De Hogeschool Utrecht organiseert van 23 februari tot en met 30 april allerlei online studiekeuze-evenementen. Via online Open Dagen, meeloopdagen en proefstudeer dagen maken aankomende studenten op een makkelijke en veilige manier kennis met het studeren en de opleidingen aan de Hogeschool Utrecht. Om sfeer te kunnen proeven geeft de Hogeschool virtuele rondleidingen door de gebouwen. Aankomende studenten kunnen luisteren naar de ervaringen van een HU-student en filmpjes en VR-foto’s bekijken waarbij de hersenen worden gekraakt en kennis op de proef wordt gesteld!
Meer weten