U-Talent

11 februari 2021

Inspiring Girls on Ice expeditions | uiterlijk voor 26 februari 2021 aanmelden

girls on ice expeditionsIn de zomer van 2021 organiseert Inspiring Girls Expeditions een Europees expeditie programma: Inspiring Girls Expeditions EUROPE. De onderzoekexpedities zijn kosteloos en bedoeld om de interesse van jonge meiden te wekken voor natuurwetenschappen (glaciologie), om kunst met wetenschap te verbinden en om de ontwikkeling van fysieke vaardigheden te bevorderen (bergklimmen). Meiden van 16 en 17 kunnen zich aanmelden voor de volgende expedities:

  • Girls on Ice Schweiz (in het Duits) 16 – 26 Juli
  • Girls on Ice Suisse (in het Frans) 26 Juli – 5 Augustus
  • Girls on Ice Austria (in het Duits) 20 – 29 Augustus

Benieuwd hoe zo’n expeditie eruit kan zien? Bekijk de video:

Aanmelden en meer informatie
Om in aanmerking te komen voor de expedities, is een zekere taalbeheersing van het Duits of Frans vereist. Kijk voor meer informatie over de expedities en de voorwaarden op de website. Aanmeldingen voor de expedities sluiten op 26 februari 2021. Voor vragen kan je mailen naar austria@girlsonice.org of swiss@girlsonice.org.

Inspiring Girls Expeditions
Inspiring Girls Expeditions zijn avontuurlijke onderzoek expedities die kosteloos worden aangeboden. De expedities zijn bedoeld om jonge meiden van allerlei sociaaleconomische achtergronden de mogelijkheid te bieden om zich op academisch en persoonlijk vlak te ontwikkelen buiten het bekende curriculum.