U-Talent

4 februari 2021

Gratis lesmateriaal Plastic Soup Foundation

Plastic Soup Foundation heeft voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs online gratis lesmateriaal. Voor het vmbo-BK(G) zijn de lessen extra interactief. Het lesmateriaal is gedifferentieerd naar de verschillende niveaus en bestaat uit een Introductieles plasticsoep plus verschillende challenges. Na de introductieles gaan de leerlingen dieper in op de materie en op zoek naar oplossingen. Met de challenges kunnen de leerlingen ook mooie prijzen winnen! Het lesmateriaal sluit aan bij vrijwel alle vakken. 

 

Bekijk het lesmateriaal

Gastlessen

Wil je de lessen over plasticsoep liever uitbesteden aan een ervaren gastdocent dan kan dat. De enthousiaste gastdocenten van de Plastic Soup Foundation geven les over de oorzaken, gevaren, uitdagingen en mogelijke oplossingen van plasticsoep. Een gastles bestaat uit informatie, filmpjes, klassikale opdrachten en discussie een beslaat een lesuur.

 

Meer informatie