U-Talent

29 januari 2021

Bèta bijeenkomst vanuit Aansluiting VO-WO op 18 februari 2021

Aansluiting VO - bachelorvoorlichting UUOp 18 februari is bèta uitgenodigd om met decanen het gesprek aan te gaan over welk bèta aanbod bij welke leerling past en in het bijzonder de gloednieuwe Engelstalige interdisciplinaire bachelor Molecular and Biophysical Life Sciences. Het gesprek zal plaatsvinden met decanen, de MBLS Opleidingdsdirecteur en een studentenpanel waarin zoveel mogelijk verschillende type studenten en disciplines zijn vertegenwoordigd.

Nieuwe opleiding MBLS en andere bèta-studies
Vanaf 2021-2022 biedt de UU de nieuwe driejarige interdisciplinaire opleiding Molecular & Biophysical Life Sciences (MBLS) aan. Tijdens deze Engelstalige opleiding leren studenten het leven begrijpen op moleculair en cellulair niveau vanuit het perspectief van de disciplines biologie, scheikunde, natuurkunde en farmacie. Naast deze nieuwe opleiding biedt de bètafaculteit de vier hiervoor genoemde disciplines als losse opleiding aan, en daarnaast nog opleidingen zoals wiskunde en informatica.

Aanmelden
Welke bèta-opleiding past bij wie? Hoe help je als decaan de leerling om te kiezen? Op 18 februari wordt MBLS gepresenteerd en gaan studenten met u in gesprek over de verschillen en overeenkomsten tussen de opleidingen.

Datum: 18 februari 2021 (10.00-11.30 uur)
Waar: online (MS Teams)
Aanmelden kan t/m 16 februari.