15 september 2020

Start online & offline onderwijs bij U-Talent!

Het programma bij U-Talent is weer van start! Komend jaar kun je een combinatie van online & offline onderwijs verwachten. Zo gaat U-Talent UP met een groep leerlingen weer een aantal middagen doorbrengen op de campus om kennis te maken met studeren aan het hoger onderwijs. Ook organiseert U-Talent dit jaar de Girls Club. Een initiatief om jonge meisjes met interesse in informatica en natuurkunde samen te brengen en dieper in te laten gaan op de stof via een aantal bijeenkomsten op de universiteit. Of wat dacht je van het programma Plastic Soep? Dit jaar wordt deze voor het eerst online georganiseerd. Leerlingen krijgen een gastcollege over de plasticvervuiling in de zee en ze mogen zelf aan de slag met het maken van bioplastic!

Daarnaast is de U-Talent Academy weer van start gegaan met een tweedaagse introductie voor 5 vwo-scholieren op de campus (zie foto). Ook het U-Talent College organiseert deze week introductiedagen voor de havo-leerlingen. Een mooie start van het nieuwe onderwijsjaar!

Bekijk al onze activiteiten, ook voor docenten, in de agenda.