5 juni 2020

Meld leerlingen aan voor Night of the Nerds online

night of the nerds logoNight of the Nerds is een event waar gepassioneerde ‘nerds’ de allernieuwste ontwikkelingen in de wereld van innovatie, techniek en creativiteit tonen. Jongeren tussen de 14 en 19 jaar kunnen tijdens Night of the Nerds aansluiten bij een of meer van de 100 verschillende activiteiten zoals workshops, techtalks en experiences!

Night of the Nerds 2020

Night of the Nerds – het live event – is uiteraard verplaatst naar 2021. Maar onderwijs gaat gewoon door en dat geldt ook voor nieuwsgierigheid en leergierigheid van jongeren voor de wereld van technologie en creativiteit.

Dit was een goede redenen om op de oorspronkelijke datum van dinsdag 9 juni 2020 tóch een bescheiden, maar interessant Night of the Nerds Online programma aan te bieden. Er is een doorlopend programma dat leerlingen zelfstandig kunnen bekijken en daarnaast zijn er een aantal online live sessies waarvoor aanmelden noodzakelijk is.

Klik hier voor meer informatie.