12 mei 2020

U-Talent activiteiten tot de zomer aangepast of afgelast i.v.m. corona

Laatste update: 14 mei 2020 (10:15 uur)

Een groot deel van de U-Talent activiteiten voor leerlingen en docenten is tot de zomer van 2020 afgelast. Voor een aantal activiteiten wordt onderwijs op afstand aangeboden. Zie hieronder alle activiteiten waarvoor wij digitaal onderwijs aanbieden. Per activiteit zullen we de deelnemers zo goed en snel mogelijk informeren.

 

Datum Activiteit Besluit
30 maart 2020 Ouderavond 4 vwo – voorlichting U-Talent Academy Wordt online aangeboden, meer informatie volgt.
Diverse data Moduledagen 5 en 6 vwo U-Talent Academy Alle moduledagen van de U-Talent Academy worden aangepast naar digitaal onderwijs op afstand.
Diverse data Moduledagen 4 en 5 havo U-Talent College Alle moduledagen van het U-Talent College worden aangepast naar digitaal onderwijs op afstand.
16 april 2020 Opdat je de pret ziet van de spreadsheet Wordt vervangen door een online of fysieke bijeenkomst op donderdag 11 juni.
4 juni 2020 Schoon water door schimmels Deze nieuwe masterclass wordt online gegeven.
27 mei en 3 juni 2020 Hoera, ik ga onderzoek doen! Deze masterclass wordt vervangen door een online versie.
9, 16 en 23 juni Red het regenwoud (1e klas) Er wordt een online variant aangeboden voor scholen die in mei/juni waren ingedeeld.

Onderwijs op afstand

Op onze pagina over Onderwijs op afstand zetten we een aantal tools en tips & tricks van binnen en buiten de Universiteit Utrecht op een rijtje.

Vragen en contact

Het is onzeker hoe de situatie zich de komende periode zal ontwikkelen. We houden onze website zo goed mogelijk up-to-date. Als er toch nog vragen zijn, mail dan met u-talent@uu.nl.