U-Talent

27 september 2016

Bèta netwerkborrels in 2016-2017

Op de bètaborrel ontmoet je collega-bètadocenten uit de regio, zonder enige verdere verplichting of voorbereiding. Je kunt er bijpraten met bekenden en nieuwe mensen in het bèta-onderwijs, van anderen horen hoe zij het bèta-onderwijs op school vormgeven, wat ze vinden van de vernieuwingen, hoe ze worstelen met vakdidactische problemen of wat ze voor moois hebben meegemaakt in de klas. Daarnaast heeft de borrel afgelopen jaren voor sommigen nieuwe banen opgeleverd.

Data en locatie
De bètaborrels zijn komend schooljaar op de vrijdagavonden 28 oktober en 7 april. We zijn welkom in De Branding, Croeselaan 303, vanaf 20.00 h.

Spelregel:
Je betaalt zelf je drank, wij betalen de borrelhappen.

Mail dit bericht gerust door naar (oud)collega’s of (oud)studenten die betrokken zijn bij bèta-onderwijs en die je graag weer eens wilt spreken. We zien je dan! Alice Veldkamp, Marjolein Vollebregt, Monica Wijers (Freudenthal Instituut)

LinkedIn groep

Het Netwerk Bèta onderwijs regio Utrecht, waar de bètaborrel deel van uit maakt, is een netwerk voor mensen die werken in het VO op bètagebied. Ben je docent, lerarenopleider, auteur, uitgever of vakdidactisch onderzoeker, dan ben je van harte welkom op de LinkedIn groep Bèta onderwijs regio Utrecht. De groep heeft op dit moment meer dan 200 leden. In deze besloten omgeving kunnen vragen gesteld worden, vacatures geplaatst, worden aankondigingen gedaan van activiteiten en projecten voor de doelgroep, zoals de Bèta borrel.