U-Talent

24 augustus 2016

Save the date: Feestelijke opening Teaching & Learning Lab

TLLOp vrijdagmiddag 11 november opent het Freudenthal Instituut een splinternieuwe ruimte in het Buys Ballot Gebouw op de Uithof: het Teaching and Learning Lab (TLL)! Vanaf dit najaar gaan VO- en HO-docenten hier volop experimenteren met nieuwe onderwijsvormen, om zo inspiratie op te doen voor hun lessen. Bovendien gaat U-Talent regelmatig modules geven in het TLL.

Ben je benieuwd naar het lab en de mogelijkheden voor jouw onderwijs? Kom dan langs bij de feestelijke opening op vrijdag 11 november tussen 14.00 en 18.00 uur. Tijdens workshops, lezingen en het aansluitende borrelprogramma ontdek je wat jij aan het TLL hebt, en waar de U-Talent leerlingen vanaf dit schooljaar regelmatig les zullen krijgen.

Schrijf de datum alvast in je agenda; meer details en een inschrijflink vind je in de oktober nieuwsbrief. Heb je voor die tijd al vragen? Stuur dan een berichtje naar Lieke Dekker.