U-Talent

24 augustus 2016

Heeft u natuurkundeboeken voor Suriname?

sysnatHet Freudenthal Instituut en de Hogeschool Utrecht doen samen een project om het natuurkunde onderwijs in Suriname te moderniseren. Men heeft daar dringend behoefte aan een up-to-date natuurkunde methode. De keuze voor de bovenbouw is gevallen op Systematische Natuurkunde, versie 7 uit 2012  (paarse boeken). Door de invoering van het NiNa-programma is deze versie voor Nederland verouderd, maar in Suriname prima bruikbaar. Wellicht heeft uw school deze boeken gebruikt en heeft u er nog een aantal op school liggen? Met medewerking van de NVON zamelen we die boeken in, zowel voor havo als voor vwo. Heeft u exemplaren die u/uw school ter beschikking wilt stellen voor Suriname, neem dan contact op met Ton van der Valk of Ad Mooldijk.