U-Talent

21 maart 2016

Getuigschriftenuitreiking jaarklas 2016

Maandag 14 maart heeft groep A van jaarklas 2016 hun U-Talent getuigschrift mogen ontvangen. De leerlingen van jaarklas 2016 verzorgden zelf het grootste deel van de middag. Alle leerlingen hebben een korte afstudeerspeech gehouden over hun tijd op de U-Talent Academie of over hun plannen voor de toekomst. Wij feliciteren de leerlingen van College de Heemlanden, de Breul, de Werkplaats Kindergemeenschap, Emmauscollege, Farel College, Revius Lyceum, Gymnasium Camphusianum en het Utrechts Stedelijk Gymnasium met deze bijzondere prestatie en wensen hun veel succes in de toekomst! De leden van jaarklas 2016 groep B en C zullen hun getuigschrift op dinsdag 29 maart en maandag 18 april ontvangen.

Leerlingen de Breul JK 2016

Leerlingen de Breul JK 2016