U-Talent

23 januari 2016

Flitssymposium ter gelegenheid van afscheid Sanne Tromp

24105319212_dc5d83ca54_oOp dinsdag 16 februari van 16.00 – 18.00 uur is er ter gelegenheid van het afscheid van Sanne Tromp als directeur U-Talent een flitssymposium: U-Talent: opbrengsten en toekomstperspectieven.

Collega’s uit scholen, onderzoek en beleid geven korte, persoonlijke statements over hun ervaringen met U-Talent en hun visie op de toekomstige ontwikkeling van samenwerking tussen scholen en het hoger onderwijs.

Zo zal Beatrice Boots (vice-directeur Platform Bèta Techniek) vertellen over ontwikkelingen in het Nederlandse bètaonderwijs en hoe U-Talent hierop inspeelt.

En Jan van Tartwijk (hoogleraar Toegepaste onderwijswetenschappen) geeft zijn toekomstvisie op de samenwerking tussen universiteit en scholen, en hoe U-Talent een model kan zijn voor samenwerking in alfa- en gammavakken. 

Kijk hier voor het programma. De inschrijving is gesloten.