Bèta masterclasses 2019/2020

Informatie voor U-Talent coördinatoren

Komend jaar organiseren we 9 havo-masterclasses en 22 vwo-masterclasses over bèta en techniek. De inschrijving voor alle masterclasses verloopt via de inschrijfformulieren die eind augustus 2019 worden verstuurd.

Promotiemateriaal (pdf-bestanden)

De brochures worden eind augustus naar je school gestuurd.
De A4tjes kan je zelf printen op school, als je bijvoorbeeld meerdere klassen in één keer de masterclasses wilt laten zien. Op de achterkant van het A4tje staat een plaats om je naam (of die van een collega) in te vullen, zodat leerlingen weten bij wie ze zich moeten aanmelden.

Deadlines aanmelden

  • Eerste semester: zondag 22 september 2019 (masterclasses tot eind januari 2020)
  • Tweede semester: zondag 5 januari 2020 (masterclasses vanaf februari 2020)

No show fee en formulier
Zoals beschreven in het coördinatorenboekje, kan U-Talent een no show fee berekenen voor onaangekondigde of te laat gemelde absenties. Scholen bepalen zelf of zij de no show fee doorberekenen aan hun leerlingen. We hebben een no show fee formulier (pdf-bestand) gemaakt, dat je als coördinator in kan vullen en printen en aan de leerling/hun ouders kunt geven.

Overzicht masterclasses
We maken onderscheid tussen havo-masterclasses en vwo-masterclasses. De vwo-masterclasses zijn opgesplitst in Biomedische Wetenschappen- en overige masterclasses. De BMW masterclasses zijn op de inschrijfformulieren (en in de lijst hieronder) herkenbaar, doordat er “BMW” achter de titel staat.

Semester 1:

Semester 2:

Semester 1:

Semester 2: