U-Talent College (leerlingen)

Leerlingen uit 4- en 5-havo kunnen meedoen aan het U-Talent College. De Hogeschool Utrecht biedt in samenwerking met U-Talent partnerscholen dit programma aan. Het U-Talent College is een uitdagend onderwijsprogramma voor 4- en 5-havoleerlingen en bestaat uit twee onderdelen: het Campusprogramma dat leerlingen ongeveer één dag in de maand op de Hogeschool volgen en het Schoolprogramma dat leerlingen op de eigen school volgen. Het Campusprogramma bestaat uit verdiepende en verrijkende lesmodules en het U-Talent Project (zie hiervoor de schoolgids U-Talent College).

De volgende informatie is bedoeld voor 4-havoleerlingen die deelnemen aan het U-Talent College in schooljaar 2017-2018. De informatie voor schooljaar 2018-2019 volgt binnenkort.

schoolgids u-talent

Programma U-Talent College 2017-2018

Voor het U-Talent College begint het cursusjaar 2017-2018 met twee introductiedagen in de Stayokay Bunnik. De introductiedagen staan in het teken van kennismaking met medeleerlingen, docenten en de Hogeschool en zijn inclusief een overnachting. De introductie start op woensdag 13 september om 11.00 uur bij de Stayokay Rhijnauwen in Bunnik en zal eindigen op donderdag 14 september na de lunch bij restaurant Rhijnauwen.

Tijdens de lesmodules van het Campusprogramma krijg je verrijkende en verdiepende lesactiviteiten. Je krijgt les van U-Talent- en hogeschooldocenten. Elk programmaonderdeel bereid je met zogenaamde voorbereidingsopdrachten voor op school. De jaarindeling van het programma vind je in de schoolgids U-Talent College.

Schoolgids U-Talent College 2017-2018 (pdf)

Onderwijs- en Examenregeling (OER) U-Talent College 2017-2018 (pdf)