U-Talent

28 augustus 2017

Seminarreeks: Grenzen aan de chemie

Heb je wel eens het gevoel dat je kennis over de ontwikkelingen in het onderzoeksveld niet meer actueel is nu je een aantal jaar voor de klas staat? Heb je behoefte om, naast het lesgeven, weer geïnspireerd te worden door nieuwe kennis uit je vakgebied?

De seminarreeks “Grenzen aan de Chemie” biedt voor de derde keer een kijkje in de wereld van het grensverleggende onderzoek in de chemie aan de Universiteit Utrecht.

De reeks bestaat uit vier bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten worden vier lezingen uit verschillende hoeken van de chemie gegeven. Aansluitend op de lezing is er steeds de gelegenheid om met een aantal docenten te brainstormen over de mogelijkheden om de onderwerpen te gebruiken in je eigen onderwijs.

De seminars worden gegeven door diverse wetenschappers in de chemie van de Universiteit Utrecht. Henri Matimba (Freudenthal Instituut) eindigt de lezingen met een didactische vertaalslag. Er is geen verplichte zelfstudie gekoppeld aan de lezingenreeks.

Deze nascholing is gevalideerd door Registerleraar voor 8 registeruren.

Doelgroep

Scheikundedocenten met interesse in actueel academisch onderzoek in de chemie.

Prijs:
4 vouchers voor docenten van U-Talent partnerscholen. € 300,- voor overige aanmeldingen.

Inschrijven

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. De inschrijving opent op 1 september 2017.
Voor docenten van onze partnerscholen: al onze partnerscholen krijgen vouchers, waarmee docenten deel kunnen nemen aan het docentenprogramma. Vraag de U-Talent coördinator van jouw school om de vouchercodes.