U-Talent

Alleen voor partnerscholen

Wat doe ik op school met het U-Talent College? 2022-2023

Het is van belang dat de scholen die meedoen aan U-Talent College een Beta-schoolprogramma ontwikkelen en aanbieden, dat voor elke deelnemende school gelijkwaardig is en wat diepgang en tijdsbesteding betreft. Op deze wijze is de studiebelasting voor de leerlingen van UTC hetzelfde. Tevens is er aandacht op welke criteria worden getoetst. Daarnaast kan het schoolprogramma gevolgd worden door niet UTC docenten.

Door middel van uitwisselen en aanscherpen van de bestaande programma’s, kan onderling overlegd worden wat een evenwichtig programma kan zijn voor de UTC leerlingen, maar ook voor andere leerlingen.

Doelgroep

Let op! Alleen voor U-Talent partnerscholen.

De deelnemers zijn docenten van de scholen die meedoen aan U-Talent College (verplichte deelname vanuit elke UTC-school ten behoeve van organisatie UTC) Daarnaast is er plaats voor docenten die op hun school het schoolprogramma met name voor havo willen aanpassen of uitbreiden.

Praktische informatie

Data:
donderdag 12 januari 2023 en woensdag 22 maart 2023 van 15:30 tot 18:00
Locatie:
Utrecht Science Park
Partnerschap:
Ambitie Connectie
Prijs:
1 U-Point voor partnerscholen

Inschrijven

Je kan je inschrijven via dit formulier.

Let op! Je schrijft jezelf in bij een reeks. Er wordt van je verwacht dat je alle twee de bijeenkomsten aanwezig zult zijn. 

Als je een partnerschooldocent bent die zich gratis of o.b.v. U-Points heeft aangemeld, dan kan U-Talent een no show fee van 25 euro aan je school berekenen, als je zonder afmelding niet aanwezig bent, of als je je 10 of minder werkdagen voor aanvang van de activiteit afmeldt en geen vervanger stuurt. Dit geldt ook voor online bijeenkomsten.

Lees hier onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Terug naar het overzicht