U-Talent

Alleen voor partnerscholen

Wat doe ik op school met het U-Talent College? 2021-2022

Alle scholen die meedoen aan U-Talent College ontwikkelen een Bèta-schoolprogramma en bieden dit aan. Het belangrijk dat dit programma voor elke deelnemende school, wat betreft diepgang en tijdsbesteding, gelijkwaardig is. Op deze wijze is de studiebelasting voor de leerlingen van UTC hetzelfde. Daarnaast is er aandacht voor de gebruikte criteria bij de toetsing. Het schoolprogramma kan ook gevolgd worden door niet UTC docenten. 

Door middel van het uitwisselen en aanscherpen van de bestaande programma’s, komen we samen tot een evenwichtig programma voor zowel UTC als niet-UTC leerlingen.

Programma

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Donderdag 9 december 2021 van 15:30-18:00
  • Woensdag 23 maart 2022 van 15:30-18:00

Doelgroep

Let op! Alleen voor U-Talent partnerscholen.

Docenten van de scholen die meedoen aan U-Talent College (verplichte deelname vanuit elke UTC-school ten behoeve van organisatie UTC). Daarnaast is er plaats voor docenten die op hun school het schoolprogramma, met name voor havo, willen aanpassen of uitbreiden. 

Voorbereiden

De voorbereiding voor deze activiteit bedraagt ongeveer 5 uur. 

Praktische informatie

Data:
donderdag 9 december 2021 en woensdag 23 maart 2022
Locatie:
Utrecht Science Park
Partnerschap:
Ambitie Connectie
Prijs:
1 U-point voor partnerscholen

Inschrijven

De inschrijving is gesloten.

Als je een partnerschooldocent bent die zich gratis of o.b.v. U-Points heeft aangemeld, dan kan U-Talent een no show fee van 25 euro aan je school berekenen, als je zonder afmelding niet aanwezig bent, of als je je 10 of minder werkdagen voor aanvang van de activiteit afmeldt en geen vervanger stuurt. Dit geldt ook voor online bijeenkomsten.

Lees hier onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Terug naar het overzicht