Alleen voor partnerscholen

Wat doe ik op school met het U-Talent College? 2021-2022

Het is van belang dat de scholen die meedoen aan U-Talent College een Bèta-schoolprogramma ontwikkelen en aanbieden, dat voor elke deelnemende school gelijkwaardig is wat diepgang en tijdsbesteding betreft. Op deze wijze is de studiebelasting voor de leerlingen van UTC hetzelfde. Tevens is er aandacht voor welke criteria er getoetst zullen worden. Daarnaast kan het schoolprogramma gevolgd worden door niet UTC docenten. 

Door middel van het uitwisselen en aanscherpen van de bestaande programma’s kan onderling overlegd worden wat een evenwichtig programma kan zijn voor de niet alleen UTC leerlingen, maar ook voor andere leerlingen.

Programma

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Donderdag 9 december 2021 van 15:30-18:00
  • Woensdag 23 maart 2022 van 15:30-18:00

Doelgroep

Let op! Alleen voor U-Talent partnerscholen.

Docenten van de scholen die meedoen aan U-Talent College (verplichte deelname vanuit elke UTC-school ten behoeve van organisatie UTC). Daarnaast is er plaats voor docenten die op hun school het schoolprogramma met name voor havo willen aanpassen of uitbreiden. 

Voorbereiden

De voorbereiding voor deze activiteit bedraagt ongeveer 5 uur. 

Praktische informatie

Data:
donderdag 9 december 2021 en woensdag 23 maart 2022
Locatie:
Utrecht Science Park
Partnerschap:
Ambitie Connectie
Prijs:
1 U-point voor partnerscholen

Inschrijven

Je kan je inschrijven via dit formulier. Je kan je inschrijven tot en met 25 november 2021.

Als je een partnerschooldocent bent die zich gratis of o.b.v. U-Points heeft aangemeld, dan kan U-Talent een no show fee van 25 euro aan je school berekenen, als je zonder afmelding niet aanwezig bent, of als je je 10 of minder werkdagen voor aanvang van de activiteit afmeldt en geen vervanger stuurt. Dit geldt ook voor online bijeenkomsten.

Lees hier onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Terug naar het overzicht