Activiteiten

U-Talent conferentie 2020

Op dinsdag 7 april 2020 vindt de jaarlijkse U-Talent conferentie plaats voor docenten, toa’s en schoolleiders met als thema ‘Artificial Intelligence en de toekomst van het onderwijs’. De conferentie is voor alfa-, bèta- en gammadocenten.

De invloed van AI en robotica op mens en maatschappij is ingrijpend. Het leven verandert snel en dat biedt zowel uitdagingen als kansen, ook in het onderwijs.

Programma

Tijdens de conferentie kijken we aan de ene kant naar de effecten van AI op jou als docent: hoe verandert het geven van onderwijs? Kunnen inhoudelijke chatbots leerlingen helpen met teksten samenvatten? Hoe kunnen machine learning en Virtual Reality ingezet worden in het (bèta) onderwijs?

Ook kijken we naar de kant van onderwijsondersteuning: op welke manier kun je met behulp van AI gegevens van leerlingen analyseren en ze beter begeleiden? Kan het studiesucces van leerlingen voorspeld worden?

Je kunt in totaal kiezen uit 13 workshops en er is de mogelijkheid om met collega’s van andere scholen ideeën uit te wisselen.

Meer informatie over het precieze programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Bekijk hier het programma en de terugblik van de conferentie in 2019.

Praktische informatie

Data:
Dinsdag 7 april 2020 van 13:00-18:00 uur.
Locatie:
Science Park de Uithof, Utrecht
Partnerschap:
Ambitie Connectie Open
Prijs:
Gratis voor docenten, toa's en schoolleiders van onze partnerscholen. €195,- voor overige deelnemers.

Inschrijven

De inschrijving opent op 3 februari.

Terug naar het overzicht