Verdieping en verrijking in bèta en techniek

U-Talent

Activiteiten

Smart and Sustainable

U krijgt de unieke kans om samen met multinational Arcadis en gastsprekers uit het bedrijfsleven een schoolprogramma te ontwikkelen waarin duurzaamheid centraal staat.

Arcadis is een wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Twee van hun specialisten op dit gebied  zijn Verali von Meijenfeldt en Basak Karabulut. Zij zullen u, samen met architect Pieter van Koningsveld van de Hogeschool Utrecht, inspireren een schoolprogramma te ontwikkelen voor de bovenbouw. Met hun adviezen en begeleiding zal het begrip duurzaamheid een invulling en invalshoek krijgen die aanspreekt bij leerlingen. Bijvoorbeeld door het maken van een duurzame hangplek op het schoolterrein. U bepaalt samen met de experts wat voor uw leerlingen het meest geschikt is.

Er zijn twee langere bijeenkomsten in Utrecht, waarbij in groepjes gewerkt wordt aan een onderwijsprogramma. Het eindresultaat van deze twee bijeenkomsten wordt door de deelnemers gepresenteerd op de U-Talent docentenconferentie tijdens het zogeheten Bètafestival.

Deze nascholing is gevalideerd door Registerleraar voor 14 registeruren.

Praktische informatie

Data:
Donderdag 8 februari en 8 maart van 15.00 - 20.00 uur en op 10 april 2018 tijdens de U-Talent docentenconferentie een presentatie verzorgen.
Locatie:
De Uithof, Utrecht
Partnerschap:
Ambitie Connectie Open
Prijs:
6 vouchers voor docenten van U-Talent partnerscholen. € 450,- voor overige aanmeldingen.

Inschrijven

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. De inschrijving opent op 1 september 2017.
Voor docenten van onze partnerscholen: al onze partnerscholen krijgen vouchers, waarmee docenten deel kunnen nemen aan het docentenprogramma. Vraag de U-Talent coördinator van jouw school om de vouchercodes.

Terug naar het overzicht