U-Talent

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap op het gebied van reflectie, compassie en dialoog

Het vraagt nogal wat reflectieve (intrapersoonlijke) en interpersoonlijke vaardigheden om (leerlingen) goed te kunnen coachen. In deze training, die je samen met collega’s volgt, leert je reflectie en eigenaarschap van het leerproces bij leerlingen te bevorderen. Door te reflecteren met het vierstoelenmodel leren jullie enerzijds zelf constructiever stil te staan bij gevoelens, gedachten en handelen, anderzijds leren jullie een model om ook de leerling ontwikkelingsgericht te coachen en zo zelfsturing en zelfvertrouwen optimaal te bevorderen. Middels de ‘Lerende Organisatie in Levende Lijve’ vaardighedenkaart leren jullie vaardigheden evalueren en oefenen.

In drie in-company bijeenkomsten van drie uur worden jullie intensief en afgestemd op jullie persoonlijke/professionele situatie getraind. Je kunt je samen met je collega’s aanmelden.

De training wordt gegeven door Corma Ruijgrok, lerarenopleider en trainer vakgroep omgangskunde aan de Hogeschool Utrecht.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor alle docenten, toa’s en schoolleiders.

Praktische informatie

Data:
In overleg met de deelnemende school
Locatie:
In overleg met de deelnemende school
Partnerschap:
Alfa/gamma Ambitie Connectie Open
Prijs:
In overleg, afhankelijk van de groepsgrootte

Inschrijven

Je kunt je school aanmelden voor deze incompany training door te mailen naar u-talent@uu.nl. Vermeld met hoeveel collega’s jullie de training willen volgen.

Terug naar het overzicht