Activiteiten

Me, myself, and I? Welke rol speelt de omgeving in jouw ontwikkeling?

Er wordt wel eens gezegd “De appel valt niet ver van de boom” of “Wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje”. Maar klopt dat eigenlijk wel? Je hebt jezelf vast wel eens afgevraagd waarom jij bent geworden wie je nu bent. Wie was je geweest als je in een ander gezin geboren was? Waar hangt dat allemaal van af en kun je dat beïnvloeden?

Tijdens deze masterclass gaan we in op hoe de omgeving van invloed is op hoe mensen zich ontwikkelen. Je krijgt eerst een minicollege over hoe de menselijke ontwikkeling verloopt van baby tot jongvolwassene en welke rol de omgeving daarin speelt. Vervolgens ga je dat toepassen op jouw eigen ontwikkeling en vergelijken met mensen in een heel andere situatie.

Tussendoor krijg je van experts informatie over specifieke invloeden op de ontwikkeling. Ook laten we je nadenken over hoe de ontwikkeling beïnvloed kan worden.

Doelgroep
Deze masterclass is voor 4, 5 en 6 vwo’ers.

Voorbereiden

Bij deze masterclass zit een voorbereidende opdracht.

Praktische informatie

Niveau:
4 vwo 5 vwo 6 vwo
Data:
Vrijdag 7 februari 2020
Locatie:
Science Park de Uithof, Utrecht
Partnerschap:
Alfa/gamma Open
Prijs:
€ 35,- voor een eendaagse masterclass exclusief lunch, gratis voor leerlingen van partnerscholen (zie de voorwaarden bij inschrijven)

Inschrijven

Voor leerlingen van U-Talent alfa-gamma partnerschool is de deelname gratis. Neem om je aan te melden contact op met de U-Talent alfa-gammacoördinator op jouw school. Als je wordt geplaatst, is de deelname gratis.

Ben je geen leerling van een U-Talent partnerschool, maar wil je wel deelnemen? Dan kan je je inschrijven voor deze masterclass via het volgende inschrijfformulier.

Het aantal inschrijvingen is beperkt en de registraties sluiten ongeveer 4 weken voor het begin van de masterclass, dus wees er op tijd bij. Je kunt gelijk online betalen via IDEAL.

Heb je een vraag? Stel hem via u-talent-alfagamma@uu.nl


Lees hier onze algemene voorwaarden en privacyverklaring

Terug naar het overzicht