Alleen voor partnerscholen

21-22 Me, myself, and I? Welke rol speelt de omgeving in jouw ontwikkeling?

format me myself and iEr wordt wel eens gezegd “De appel valt niet ver van de boom” of “Wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje”. Maar klopt dat eigenlijk wel? Je hebt jezelf vast wel eens afgevraagd waarom jij bent geworden wie je nu bent. Wie was je geweest als je in een ander gezin geboren was? Waar hangt dat allemaal van af en kun je dat beïnvloeden?

Tijdens deze masterclass gaan we in op hoe de omgeving van invloed is op hoe mensen zich ontwikkelen. Je krijgt eerst een minicollege over hoe de menselijke ontwikkeling verloopt van baby tot jongvolwassene en welke rol de omgeving daarin speelt. Vervolgens ga je dat toepassen op jouw eigen ontwikkeling en vergelijken met mensen in een heel andere situatie.

Tussendoor krijg je van experts informatie over specifieke invloeden op de ontwikkeling. Ook laten we je nadenken over hoe de ontwikkeling beïnvloed kan worden.

 

Voorbereiden

De voorbereidende opdracht zal ongeveer 3 uur in beslag nemen.

Praktische informatie

Niveau:
4 vwo 5 vwo 6 vwo
Data:
Vrijdag 4 februari, tussen 10:00 - 16:00 uur
Locatie:
Utrecht Science Park
Partnerschap:
Alfa/gamma
Prijs:
Gratis, alleen toegankelijk voor leerlingen van onze partnerscholen.

Inschrijven

 

U-Talent coördinatoren kunnen leerlingen aanmelden via een inschrijfformulier dat te vinden is op de pagina over de masterclasses-inschrijving. Hier vind je ook alle deadlines en informatie over (de spelregels rondom) het plaatsen van leerlingen.

Deze masterclass is alleen toegankelijk voor leerlingen van onze partnerscholen.

Lees hier onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Terug naar het overzicht