Activiteiten

Alleen voor partnerscholen

Make your future: Bèta-profielkeuze

Op deze middag krijg jij de kans om te kijken wat jij met je profielkeuze kunt doen als je voor natuur en techniek kiest.

make-your-future1Op de Hogeschool Utrecht zijn allerlei interessante studies in die richting en wij geven je een indruk met een rondleiding langs de verschillende studies. Je krijgt bij zes verschillende studierichtingen kleine demonstraties en proefjes waar je zelf aan mee mag doen en zelfs een quiz. Welke studierichtingen zijn dat?

Je neemt een kijkje bij chemie en laboratorium, informatica, de gebouwde omgeving, werktuigbouw en elektrotechniek, maar ook bij opleidingen waar je zelf docent kunt worden in bijvoorbeeld wiskunde of biologie. Kortom er zit vast iets voor je bij.
make-your-future2

Het wordt een leuke ochtend of middag. Onder begeleiding van een student(e) loop je in een groepje van 20 leerlingen door de gebouwen van de Hogeschool Utrecht op de Uithof, waarbij je bij elke studierichting een activiteit bijwoont.

Praktische informatie

Niveau:
3 havo
Data:
Vrijdag 26 januari 2018 van 12.30 tot 16.30 uur
Locatie:
Hogeschool Utrecht
Partnerschap:
Ambitie Connectie
Prijs:
gratis (alleen voor U-Talent partnerscholen)

Inschrijven

Voor leerlingen: Ben je geïnteresseerd in deze activiteit? Geef je dan op bij de U-Talent coördinator op jouw school.

Voor docenten: Deze activiteit is bedoeld voor havo 3-leerlingen van onze partnerscholen. Je kunt leerlingen opgeven via het inschrijfformulier. De inschrijving sluit officieel op 24 december 2017. Daarna kunt u nog steeds leerlingen aanmelden, maar de scholen die op tijd waren krijgen dan voorrang bij plaatsing. Begin januari 2018 maken we de indeling bekend via de mail.

Terug naar het overzicht