Activiteiten

Kijken door de ogen van een computer

Computers domineren ons gehele leven. Ze zijn overal, nemen veel beslissingen en als we ons ook maar even vervelen dan vissen we hem uit onze broekzak. Tijdens de masterclass `Kijken door de ogen van een computer’ van HBO-ICT bekijken we de computer vanuit de verschillende ICT-specialisaties. We starten met de business kant. Hoe kunnen we computers en de bijbehorende techniek inzetten om processen te verbeteren? Hierna gaan we kijken vanuit de specialisatie Applied AI. In een praktische workshop gaan we op zoek naar de grenzen van wat een computer kan. Als laatste duiken we de technische informatica in en programmeren we een robot of bouwen we ons eigen elektronisch muziekinstrument.

Doelgroep

Deze masterclass is voor leerlingen uit havo 4/5 die interesse hebben in ICT.

Voorbereiden

Bij deze masterclass zit een voorbereidende opdracht van 2 uur.

Praktische informatie

Niveau:
4 havo 5 havo
Data:
Vrijdag 24 mei 2019 van 9.30-16.30 uur
Locatie:
Science Park de Uithof, Utrecht
Partnerschap:
Ambitie Connectie Open
Prijs:
€ 30,- voor een eendaagse masterclass exclusief lunch, gratis voor leerlingen van partnerscholen (zie de voorwaarden bij inschrijven)

Inschrijven

Voor leerlingen van U-Talent Connectie en Ambitie partnerscholen is de deelname gratis. Neem om je aan te melden contact op met de U-Talent bètacoördinator op jouw school. Als je wordt geplaatst, is de deelname gratis.

Ben je geen leerling van een U-Talent partnerschool of ben je niet aangemeld door de U-Talent coördinator van jouw school maar wil je wel deelnemen? Dan kan je je vanaf nu inschrijven voor deze masterclass via het volgende inschrijfformulier.

Het aantal inschrijvingen is beperkt en de registraties sluiten ongeveer 3 weken voor het begin van de masterclass, dus wees er op tijd bij. Je kunt gelijk online betalen via iDEAL.

Heb je een vraag? Stel hem via u-talent@uu.nl.

Terug naar het overzicht