Activiteiten

Alleen voor Connectie

Choose Your Beta Skills

Heb je een profiel N&T of N&G? Dan is Choose your Beta Skills echt iets voor jou. Volgend schooljaar doe je eindexamen en wat ga je daarna doen? Er is zoveel keuze. Een van de mogelijkheden is dat je gaat studeren aan de Hogeschool Utrecht. De HU biedt veel leuke en interessante studies als opstap naar een baan of een vervolgstudie.

Om je een beetje te helpen bij die keuze, organiseert U-Talent een dag op de HU waarop je de kans krijgt verschillende workshops te volgen. Hierdoor krijg je een goede indruk van de studierichtingen die je met jouw profiel kunt kiezen. Sommige workshops duren twee uur, andere vier uur. Afhankelijk van je keuze volg je er één of twee.

Je krijgt eerst een presentatie over de studierichtingen waar je uit kunt kiezen en welke workshops zij geven.  Daarna ga je in groepen uiteen om de workshop te volgen die jou aanspreekt.

Wat kun je verwachten?
Je kunt bijvoorbeeld een workshop volgen bij de studie Built Environment, waarbij je een woonwijk ontwerpt met een speciaal tekenprogramma. Of je onderzoekt DNA, zodat je vanaf nu anders kijkt naar een spannende detective. Of vind je het leuker om met techniek bezig te zijn, zoals met energievriendelijke oplossingen? Misschien is het juist de informatica die je interesse heeft, of je wilt docent wiskunde worden. En natuurlijk krijg je de kans een robot te maken.

Kortom, er is teveel om op te noemen en deze dag is echt een unieke kans om je te helpen bij je studiekeuze. Tot ziens op 6 april!

Praktische informatie

Niveau:
4 havo 5 havo
Data:
vrijdag 6 april 2018 van 9.00-15.00 uur
Locatie:
Hogeschool Utrecht, de Uithof
Partnerschap:
Connectie

Inschrijven

Voor leerlingen: Ben je geïnteresseerd in deze activiteit? Geef je dan op bij de U-Talent coördinator op jouw school.

Voor U-Talent Connectie-coördinatoren:: Deze activiteit is bedoeld voor havo 4/5-leerlingen van onze Connectiescholen. Je kunt leerlingen opgeven via het inschrijfformulier. De inschrijving sluit op 28 februari 2018. We maken begin maart de indeling van de leerlingen. U krijgt hierover via de mail bericht.

Terug naar het overzicht