Activiteiten

Alleen voor Connectie

Choose Your Bèta Skills

Heb je een profiel N&T of N&G en weet je nog niet precies welke studie je na de middelbare school wilt gaan volgen? Via de activiteit Choose your Beta Skills kun je er achter komen of een van de vele studies die de Hogeschool Utrecht (HU) te bieden heeft, iets voor jou is.

Tijdens deze dag worden er verschillende workshops gegeven op de HU. Je mag zelf kiezen welke workshop(s) je wilt volgen. Op deze manier krijg je een goede indruk van de studierichtingen die jou interessant lijken en je met jouw profiel kunt kiezen. Sommige workshops duren twee uur, andere vier uur. Afhankelijk van je keuze volg je er één of twee.

Je krijgt eerst een presentatie over de studierichtingen waar je uit kunt kiezen en welke workshops zij geven.  Daarna ga je in groepen uiteen om de workshop te volgen die jou aanspreekt.

Je kunt bijvoorbeeld een workshop volgen bij de studie Built Environment, waarbij je een woonwijk ontwerpt met een speciaal tekenprogramma. Verdere onderwerpen van de workshops lopen uiteen van DNA onderzoek tot het nadenken over energievriendelijke oplossingen of het maken van een robot.

Doelgroep

Deze activiteit is voor 4 en 5 havo leerlingen.

Voorbereiden

Bij deze activiteit zit geen voorbereidende opdracht.

Praktische informatie

Niveau:
4 havo 5 havo
Data:
29 maart 2019 (hele dag)
Locatie:
Science Park de Uithof, Utrecht
Partnerschap:
Connectie

Inschrijven

De inschrijving is gesloten.

 

Terug naar het overzicht