U-Talent

Alleen voor Ambitie

Blik op U-Talent College (lichting 2023-2024)

Tijdens de voorlichtingsdag ‘Blik op U-Talent College’ kunnen geïnteresseerde, gemotiveerde en nieuwsgierige havo bèta-leerlingen meer te weten komen over het U-Talent College.

’s Ochtends krijgen de leerlingen een presentatie over U-Talent College en wat het inhoudt om hieraan mee te doen. In de middag volgen de leerlingen een van de vier workshops, waarna ze in de namiddag het geleerde aan elkaar presenteren.

De ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen zijn bij deze activiteit ook welkom! Vanaf de namiddag is er voor hen een voorlichting over het programma. Na afloop is er nog de mogelijkheid om onder het genot van frisdrank en een hartig hapje ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Het U-Talent College is een programma voor 4/5 havo-leerlingen dat de leerlingen volgen op de HU. Het bestaat uit vijf masterclasses en een groot project met vier bijeenkomsten, waarbij een tweedaagse activiteit met overnachting in september de start is. Dit laatste zal zeker bijdragen aan het vormen van de learning community, die met elkaar dit programma volgt, om samen en van elkaar te leren. Het geheel resulteert in een certificaat, waarmee aangetoond kan worden dat de leerling in een vroeg stadium een extra programma heeft gevolgd. Een honourstraject op de vervolgopleiding kan hiervan een mooie voortzetting zijn.

Doelgroep

Deze activiteit is voor 3 havo bèta-leerlingen die geïnteresseerd zijn in het volgen van U-Talent College.

Praktische informatie

Niveau:
3 havo
Data:
Woensdag 17 mei 2023 van 11.30 - 17.30 uur (voor leerlingen). Ouder(s)/Verzorger(s) zijn welkom van 16.00 – 17.00 uur, met uitloop.
Locatie:
Utrecht Science Park (Hogeschool Utrecht, Padualaan 99)
Partnerschap:
Ambitie

Inschrijven

Blik op U-Talent College is alleen voor de aangesloten ambitiescholen die in het schooljaar 2023-2024 meedoen aan het U-Talent College.

U-Talent coördinatoren van Ambitiescholen kunnen leerlingen opgeven door te mailen naar HUu-Talent@hu.nl

Deadline inschrijving: maandag 8 mei 2023.

Terug naar het overzicht