Activiteiten

Alleen voor Ambitie

Blik op U-Talent College

Tijdens de voorlichtingsdag ‘Blik op U-Talent College’ kunnen geïnteresseerde, gemotiveerde en nieuwsgierige havo bèta-leerlingen meer te weten komen over het U-Talent College.

Leerlingen krijgen een presentatie over U-Talent College en wat het inhoudt om hieraan mee te doen. Ook volgen de leerlingen een van de vier workshops, waarna ze het geleerde aan elkaar presenteren.

De ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen zijn bij deze activiteit ook welkom! Voor hen is er een voorlichting over het programma.

Het U-Talent College is een programma voor 4/5 havo-leerlingen dat de leerlingen volgen op de HU. Het bestaat uit vijf masterclasses en een groot project met vier bijeenkomsten, waarbij een tweedaagse activiteit met overnachting in september de start is. Dit laatste zal  zeker bijdragen aan het vormen van de learning community, die met elkaar dit  programma volgt, om samen en van elkaar te leren. Het geheel resulteert in een certificaat, waarmee aangetoond kan worden dat de leerling in een vroeg stadium een extra programma heeft gevolgd. Een honourstraject op de vervolgopleiding kan hiervan een mooie voortzetting zijn.

Doelgroep

Deze activiteit is voor 3 havo bèta-leerlingen die geïnteresseerd zijn in het volgen van U-Talent College.

Praktische informatie

Niveau:
3 havo
Data:
donderdag 27 mei 2021 (datum onder voorbehoud)
Locatie:
Wordt nog bekend gemaakt
Partnerschap:
Ambitie
Terug naar het overzicht