Activiteiten

Alleen voor partnerscholen

A Robot in a Day (afgelast)

Robot in a DayIn verband met de uitbraak van het coronavirus is deze activiteit afgelast.

Daag je leerlingen uit om een professionele robot te bouwen in wedstrijdverband! Overweeg je als school om volgend jaar mee te doen aan de First Tech Challenge (FTC), maar wil je eerst nog wat ervaring opdoen? Dat kan bij de activiteit A Robot in a Day. Onder begeleiding van ervaren leerlingen, gaan jouw 3 havo-leerlingen aan de slag met het bouwen en programmeren van een kleine REVmini-robot, waarmee ze daarna meedoen aan een kleine competitie op de dag zelf.

Doelgroep:
Deze activiteit is bedoeld voor 3 havo-leerlingen. Er kunnen ook reserve leerlingen (evt. ook uit 3 vwo) worden aangemeld, zodat er opgevuld kan worden indien er plaatsen over zijn.

Praktische informatie

Niveau:
3 havo 3 vwo
Data:
Vrijdag 26 juni 2020 van 9.30 - 16.00 uur
Locatie:
Hogeschool Utrecht of St. Bonifatius College Utrecht
Partnerschap:
Ambitie Connectie
Prijs:
€20,- per deelnemende leerling, t.b.v. de robots en als sponsoring van de internationale FTC wedstrijd van de begeleidende leerlingen.

Inschrijven

U-Talent coördinatoren van Ambitie- en Connectiescholen kunnen leerlingen uiterlijk vrijdag 5 juni 2020 opgeven via HUu-talent@hu.nl (max. 10 leerlingen per school).

Spelregels:

  • Geef door op welke datum of data de leerlingen kunnen (je mag een eerste en tweede voorkeur aangeven). Bij weinig aanmeldingen laten we 1 datum vervallen.
  • De leerlingen worden geplaatst op volgorde van aanmelden.
  • Geef bij het aanmelden van leerlingen hun naam en klas door.
  • Prijs: €20,- per deelnemende leerling, t.b.v. de robots en als sponsoring van de internationale FTC wedstrijd van de begeleidende leerlingen.

Terug naar het overzicht