Gratis online cursus: programmeren in Python

Leer programmeren in python!

Wil je alvast een begin maken met Python, zodat je hierin een vliegende start kunt maken aan het begin van je studie HBO-ICT? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Ontdek de mogelijkheden van deze veelzijdige programmeertaal tijdens deze gratis online cursus van de Hogeschool Utrecht.

Python is een veel gebruikte programmeertaal en een ideale taal voor de beginnende programmeur.

Heb je interesse in ICT en wil je een indruk krijgen van de lessen en docenten van de opleiding HBO-ICT? Dan kun je gratis deelnemen aan deze cursus. Ook al weet je nog niet zeker of je aan Hogeschool Utrecht komt studeren, je bent van harte welkom om deel te nemen.

De cursus bestaat uit wekelijks 2 online momenten waarop je uitleg en instructies krijgt van een docent en je vragen kunt stellen. Je kunt de aangeboden lessen van de docent volgen, maar het is ook mogelijk om (uiteraard met ondersteuning) zelf in je eigen tempo het lesmateriaal doorwerken.

Meer details en een link naar het aanmeldformulier vind je via deze link: https://www.hu.nl/leer-programmeren-in-python